OMK

Ősszel mindenki ösztönösen nekilát lakása otthonosabbá, melegebbé tételéhez. a csodálatos kinti színkavalkádot az ember szívesen látja viszont otthonában is. Vannak üzletek, ahol egy az egyben megvehetjük az őszt köszöntő koszorúkat, gyertyákat, virágkompozíciókat, de olcsó és kreatív megoldás, ha kirándulásaink alkalmával összeszedjük az ősz ajándékait és abból készítünk egyedi díszeket lakásunkba. Az ősz szinte ontja a hozzávalókat.

Néhány ötlet, hogy igazán jól mutasson!

Díszkosár

Gesztenyék, makkok, tobozok – ami elpotyogott, az nem csak a mókusoknak értékes!
A legegyszerűbb dekorációs módszer: egy szép, harmonikus kosár létrehozása termések és zöld növények segítségével.

Dekor

Néhány mutatós üveg, amelybe őszi terményeket teszünk. Letisztult, mégis kellemesen otthonos.

Bejárati dekor

Tökök minden mennyiségben! A hihetetlen színben pompázó tökök nagyszerű kiegészítője lehet a hatalmas bokrokban virágzó krizantém. A nagy méretű tökök kültérben mutatnak igazán, de az apró dísztökökből beltéri dekoráció is készíthető.

Hangulatos gyertyák

Gyertyák a hideg napokra. Finoman hangolhatunk a télre, a borongós őszi estéken érdemes gyertyát gyújtanunk. Az őszi leveleken átsejlő fények aranyos színben játszanak. Válasszunk nagyobb, rusztikus darabokat, amelyek nem térnek el a makkok, tobozok, termések jellegétől!

Őszi koszorú

Őszi dekoráció

Őszi koszorú
A pompázatos színekben játszó koszorúkat egy koszorú alap és ragasztópisztoly birtokában könnyű elkészíteni. Használjunk bátran bogyókat, ágakat, apró almákat, terméseket! Kis lakásokba ideális, mert nem foglal el felületeket, viszont minden ajtóra felerősíthető.

Ötletek / Tippek egyedi díszek / őszi dekor / ötletek őszre /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.