OMK

Minden gyerek imád a szabadban jönni, menni, játszani, akár még rosszabb időben is, például ha esik az eső. Melyik felnőtt az, aki kisebb korában nem szerette volna ugyanezt? Nem ugrált volna szívesen egy pocsolyába? Valószínűleg kevesen vannak, mégis sokan elfeledkeznek erről.
Sok szülő nem díjazza az esőben való játékot, viszont ha mégis muszáj valahová menni, és épp elered az eső, nincs vissza út. Séta közben nehéz a gyerekeket kordában tartani, pláne egy kézzel, vagy egyel sem, mert mindkét keze tele van csomagokkal és az esernyővel.
Nem véletlen, hogy az ernyőket tervező, gyártó cégek elkezdtek gyermek esernyőket is készíteni. Óvodás, kisiskolás korú gyermekére már nyugodtan rábízhat egyet, amiből több előnye is származhat:

– Önállóbb, felelősségteljesebb lehet. Úgy érezheti magát akár egy kis felnőtt, amit az ilyen idős gyerekek nagyon tudnak értékelni.

– Akkor, ha gyermekének is van saját esernyője Ön is sokkal nyugodtabban és kényelmesebben sétálhat. Ugyanúgy ott lesz Ön mellett, szemmel tudja tartani, de nem kell ölbe vennie, vagy a csomagokkal megpakolva bosszankodnia az eső miatt.

Fényvisszaverős esernyő– Az esti órákban, mikor már kezd sötétedni, különösen fontos a gyerekek jól-láthatósága, hogy a csúszós átkelve már messziről lássák őket az autósok is. Ez általában külön aggodalomforrás Önnek, mint szülő, de emiatt sem kell többet aggódnia. Ha gyermeke sokszor jön haza későn valamilyen különóráról vagy sport szakkörről, biztosítson a számára fényvisszaverő biztonsági ernyőt:

– A legtöbb gyermek esernyő plusz biztonsági funkcióval van ellátva, hogy a kinyitásnál és az összecsukásnál ne csípje be a kisgyermek ujját. Az ernyők bordái végén pedig műanyag védőborítás található, hogy még véletlenül se szúrja ki mások szemét.

Az Ön gyermekei is biztosan szeretni fogják, csak hagyja, hogy maguk válasszanak olyan mintájú ernyőt, amilyen nekik tetszik. Ha jó minőségű és remek ár-érték arányú gyermek esernyőket keres, látogasson el az esernyo-shop.hu oldalra és gyermekével együtt válogasson a széles kínálat között. A hatalmas választékban stílusos és egyedi ernyőket találhat, melyek garantáltan mosolyt csalnak kislánya vagy kisfia arcára (az időjárástól függetlenül).

Vidám kislány az esernyőjével

Egyéb / Tippek biztonsági ernyő / ernyő / esernyő / fényvisszaverő esernyő / gyermek esernyő /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.