OMK

A férfiak többsége szeret otthon barkácsolni, szerelni, tenni venni a garázsban, a pincében, vagy a különálló műhelyben. Sokaknak csupán hobbi, de vannak, akiknek ez adja bevételük egy részét, vagy akár az egészét. Éppen ezért nem mindegy, hogyan van a helyiség berendezve.

Már egy bicikli megjavításához is több kisebb-nagyobb szerszámra van szükség, amiket egy rumlis garázsban nem könnyű megtalálni. Köztudott, hogy a férfiaknak nem a rendszerezés a legfőbb erényük, de mégis szükség van némi rendre, hogy a munka hatékonyan és gyorsan legyen elvégezve.

Műhely

Nem mindenki teheti meg, hogy egyedi, méretre szabott szekrényei legyenek a műhelyében, ezért inkább a leselejtezett bútorokat használják fel a tárolásra. Ezeknek a legnagyobb hátrányuk, hogy általában fából készültek, amin bizony meglátszik az idő múlása, és netalántán egy beázás során nem védi az abban tárolt használati tárgyakat. Ezzel szemben a fém szekrények sokkal tartósabbak, mindennapi használathoz is megfelelnek, ráadásul a segítségükkel gyorsan elejét veheti a műhelyében eluralkodó káosznak.

Szerszámos szekrény

A fém szekrényeket gyártó cégek tiszta designt, gyönyörű karcsú, modern stílusú modelleket kínálnak. A legtöbb fém szekrények alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülnek. Ez azt jelenti, hogy a szekrények korrózióállóak és sok év alatt sem rozsdásodnak. A fém szekrények nem csak a fából készült modelleknél tartósabbak, de a laminált és a műanyag szerszámtárolóknál is.

Összefoglalva a fém szekrények több előnnyel is rendelkeznek:

– stílusos megjelenésűek, letisztult designnal rendelkeznek
– könnyen tisztíthatóak
– egyszerűen javíthatóak
– kulccsal zárhatóak
– nagy teherbírásúak
– nincs szükség különösebb karbantartásra
– rengeteg méretben és színben elérhetőek
– óvják a bennük tárolt szerszámokat, festékeket, vagy egyéb tárgyakat
– segítségükkel remekül lehet rendszerezni, megszüntetve így a káoszt
– a könnyebb átláthatóság érdekében többféle fiókkal, polccal és akasztóval vannak ellátva
– egyszerűen összerakhatóak
– mobilak, így bármikor átrakhatóak máshová

Egyéb barkács / fém szekrény / garázs / műhely / szerszámtároló / tárolás /

Comments

  1. Dolgos László szerint:

    Pont ilyet szeretnék, hol lehet hozzájutni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.