OMK

Ha lakberendezésben szeretnénk spórolni, a vászonképek térhódítása nagy segítségünkre lesz ebben. Egyre nagyobb választékban kaphatóak már a messziről festmény hatását keltő képek. Nem kell vagyonokat költenünk ismert festők műremekeire. Rendelésre tetszőleges-, általunk megválasztott képekből, személyes fotóinkból, kedvenc motívumainkból is elkészíthető az egy-, vagy akár több részes vászonkép. Egy festménnyel szemben előnyei, hogy rendkívül kedvező áron hozzájuthatunk, ezen kívül a vakrámára feszített kép rendkívül újszerű és fiatalos megoldás, amely által kedvenc képünk bármilyen stílusú otthonba tökéletesen illeni fog. Nem kell attól tartani, hogy a barokkos antik keret rontaná a modern lakásunk összképét.

vaszonkep

További érv még a vászonkép mellett, hogy akár a hőn áhított, kedvenc művészeink híres képeit is rányomtathatjuk a vászonra, így nem kell lemondanunk a vagyont érő festmények nyújtotta látvány élményéről. A kép súlya elhanyagolható, így a falra történő felhelyezés és levétel sem okozhat problémát, szemben a nagy festményekkel, amit akár több embernek is tartania kell, ahhoz, hogy pontosan a megfelelő helyre illeszthető legyen. Így a kép tisztán tartását, leporolását akár gyermekeinkre is nyugodt szívvel rábízhatjuk.

Egy vászonkép tökéletes ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, vagy akár nászajándéknak is. A kép mérete, alakja, formátuma (egy-, vagy több részes) szabadon megválasztható, így gyakorlatilag tényleg egy általunk megálmodott és elképzelt képpel ajándékozhatjuk meg magunkat vagy szeretteinket. Gondoljunk bele milyen örömet szerezhetünk gyermekeinknek azzal, hogy kedvenc énekesüket, sportolójukat vagy más példaképüket egy nagy méretű vászonra nyomtatjuk és az kikerülhet a szoba falára. De ha csak egy pillanatot szeretnénk egy életre megörökíteni, akkor is kiváló megoldás a vászonkép készítés, mert így maradandó formában őrizhetjük meg életünk fontos eseményeit, élményeit. Egy fénykép elkeveredhet, elszakadhat, összegyűrődhet, de ez a tartós anyagból készült, kifeszített vászonfestmény örök éke és dísze lehet otthonunknak. Nagyszülőknek akár unokák képe is kinyomtatható a vászonra, vagy egy ifjú pár az esküvői fotóját, életük legszebb pillanatát is kinagyíthatja egy ilyen kép formájában.

Legyen szó kreatív ajándékról, maradandó emlékről, a vászonkép készítés a legjobb megoldást nyújtja erre a célra. Megfizethető, egyedi ajándék minden korosztály számára minden stílusban.

Ötletek / Otthon ajándék / dísz / festmény / lakberendezés / vászonfotó / vászonkép /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.