OMK

Melyik nő ne szeretné csinosítani, építeni, szépíteni kis lakását, házát, vagy kertjét? Úgy hiszem, mindenkinek fontos, hogy rendezett körülmények között éljen, olyan berendezési tárgyak és bútorok között, melyek hűen tükrözik az ott élők személyiségét. Ha ebből indulunk ki, akkor bizony az ajándék vásárlással sem fogunk melléfogni!

Nincs annál rosszabb, mint mikor valaki már a századik bögréjét kapja meg szülinapjára, ezért ezt gyorsan felejtsük is el! Gondoljunk inkább személyesebb, praktikusabb, vagy egyszerűen csak szebb tárgyakra, hiszen ezeknek biztosan jobban örül majd az ünnepelt hölgy!

Személyes jellegű ajándék lehet például egy képkeret (benne egy közös képpel), egy nyomtatott vászonfotó, vagy esetleg egy olyan óra, amelyiknek a számlapja fotókkal van helyettesítve. Ezeket bárki bármikor örömmel fogja fogadni tőlünk, hiszen nincs belőlük még egy a házban.
ajandek5

Sokaknak a kis szobrok, vázák és gyertyatartók csak porfogók, de bizony egy igazi nő ezt nagyon is tudja értékelni (főleg, ha illik valamelyik szoba stílusához…)! Remek ajándék lehet például a most divatos nagy betűs könyvtámaszokból, vagy az egyszerű, kecses gyertyatartókból. E mellé, soha ne felejtsünk el néhány illatos gyertyát is csomagolni, illetve a váza is csak akkor mutat jól ajándékként, ha egy szép csokor virág is van benne.
ajandek4

Fürdőszobába, vagy a pipere asztalra remek ajándék néhány üveg tároló (pl.: vattának) vagy egy kis antik parfümös üveg. De nyugodtan adhatunk névre szóló törölköző szettet, vagy egy puha köntöst is!
ajandek3

Ha már a textileknél tartunk, ne feledkezzünk el az ágynemű huzat garnitúrákról, a díszpárnahuzatokról, illetve a pihe-puha plédekről se! Egy lakástextil webáruházban számtalan szebbnél szebb, de mégis hasznos textiltermék közül válogathatunk. Ha egyedi darabot szeretnénk, ne legyünk restek árajánlatot kérni, a legtöbb helyen gyorsan elkészítik számunkra a megálmodott darabot.
ajandek2

Azoknak a nőknek pedig, akik szeretnek sütni, főzni, remek ajándék egy kínáló tálka, vagy egy muffin és tortaállvány. De ugyanígy szóba jöhet bármilyen konyhai felszerelés, vagy egy névre szóló kötény is!
ajandek

Otthon ajándék nőknek / ajándék vásárlás / díszpárnahuzat / képkeret / lakástextil / tortaállvány /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.