OMK

Új és bemutató autónak használt Citroën és Peugeot gépkocsik érhetőek el a Fábián autószalonoknál egyedi kedvezményekkel!
Számos esetben találkozhatunk olyan készpénzes vételárhoz kötött ajánlattal, mely jóval kedvezőbb, mint amire elsőre gondolnánk. Nem csak a vadonatúj, közel 0 km-t futott szalon autókat vásárolhatjuk meg, hanem időről időre az egyes kereskedések, így például a Fábián autószalon is elérhetővé tesz bemutató- és tesztautókat a lakossági vásárlók számára. Hogy miért lehet ez jó választás? Az autó garantáltan sérülésmentes, ismert az előélete. Gyakran a futásteljesítmény nem éri el az 5000 km-t. Az autóban érezhető még az a bizonyos új autó illat. Továbbá ami igazán nem elhanyagolható, a vételára számottevően kedvezőbb egy olyan autónál, melybe elsőként ülhetünk bele. Azzal azonban számolhatunk, hogy bár rendszeresen eladó sorba kerülnek az ilyen teszt vagy bemutató autók, gyakran nem lakossági vásárlói körben találnak első igazi gazdára. Ki kell fogni tehát egy ilyen alkalmat és autót, érdemes gyakran érdeklődni a kereskedésben dolgozó értékesítőknél.

Természetesen nem csak így csökkenthetjük az új autó vásárlásának költségeit. Peugeot és Citroën modellek esetén a Fábián autószalon közvetítésével személyautók esetén, magánszemélyek részére is gyakran elérhető egy igencsak kedvezményes finanszírozási forma. Ennek pontos részleteiről mindig a kereskedésben érdeklődjünk, akkor kaphatunk naprakész információt a promóciós időszakról lehetőségekről.

Érdemes tehát a Fábián autószalonok valamelyikébe betérni, hiszen megfizethető áron juthatunk megbízható, minőségi Citroën és Peugeot gépkocsikhoz. Igény szerint a finanszírozásban, vagy egyedi ajánlatok kidolgozásában is segítséget kaphatunk. Szóba jöhet egy kedvező új autó finanszírozás, de igény szerint meglévő használt autónk beszámítása is az újonnan vásárolt autó vételárába. Ez a legkényelmesebb autóvásárlási megoldás, hiszen nem kell egyetlen napot sem autó nélkül töltenünk: az új gépkocsi átvételéig használhatjuk a már meglévő autónkat.

Gazdaság autóvásárlás / Citroën / Fábián autószalon / gépkocsi modellek / kedvezményes finanszírozás / Peugeot /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.