OMK

Az külföldi nyaralások megszervezésére alakult utazási irodák kínálatát böngészve mindenkiben felmerül a kérdés: Vajon a kiválasztott úti cél és az utazási iroda szervezőmunkája megvalósítja-e egész évben dédelgetett kikapcsolódást remélő álmainkat?

A repülős és egyes esetekben minden luxust kielégítő hajós nyaralást hirdető utazási irodák hirdetéseiben valóban a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal találkozhatunk, függetlenül attól, hogy szállásfoglalásról, luxus hajóútról, jacht- esetleg magánrepülőgép bérléséről van szó. Utóbbiak változó világunkban nem nélkülözhetik az igényekhez alakuló újabb és újabb ajánlatok bővítésével párhuzamosan a minőség és megbízhatóság megőrzését.

Nem nehéz észrevennünk, hogy az „álomutazás” fogalma minden kikapcsolódni vágyónak mást jelent. Az egzotikus és kimondottan luxus utazások széles repertoárját is hirdető utazási irodák személyre szabott utazási szolgáltatásokat nyújtanak a világ bármelyik pontjára korosztálytól függetlenül. Akár egy izgalmakkal teli kalandos afrikai szafari, a párizsi divat és egyéb városok világának elegáns shopping-túrája, luxus szállodák wellness részlege, akár egy igazán egzotikus sziget érintetlen partszakasza lelkesít minket, a lehetőségek száma végtelen.
A mindenekelőtt hajós és repülős nyaralásokat összefogó utazási irodák csokorba szedve tartalmazzák tehát a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő nyaralásokat. Ráadásul nem csak a hazánkhoz közelebb fekvő tengerpartokra fókuszálva, mint Egyiptom, Tunézia, Görögország, Törökország, Olaszország vagy éppen a spanyol tengerpartok. Az egzotikum és a luxus kedvelői olyan ajánlatok közül is mazsolázhatnak, amelyek többek között a Maldív-szigeteket, Mauritiust, Fidzsit, Polinéziát, a karibi térség mesébe illő gyöngyszemeit vagy éppen az afrikai szafarik vadregényes kalandos világát veszik célba.

egzotikus-utazas

Azoknak az egzotikus kalandokra vágyó turistáknak sem kell csüggedniük, akik rövidebb repülési idővel szeretnének ritka helyre eljutni. Számukra sok feledhetetlen élményt nyújthat az arab Emirátusok vagy éppen Omán. Többeknek csak a természetfilmekből ismert Déli-sark hajózással egybekötött megismerése, az Amazonas vidékének felfedezése, vagy a costa ricai szörftanfolyamon való részvétel lehetősége a kifejezett kalandvágyó luxus utazás szerelmeseinek ajánlott. A világ páratlan geológiai képződményeiről, növény- és állatvilágáról híres egzotikus helyek szintén elérhetőek valamennyi korosztály számára. Részt vehetünk thaiföldi elefánt lesen, gorillák közelébe juthatunk Ugandában, de igény szerint szafarizhatunk Tanzániában is.
Természetesen a fentiekhez hasonló valóban exkluzív és luxus nyaralás esetleges költségtöbblete nem csak az extra szolgáltatásokból következik. A felmerülő igényeknek megfelelően kiállított és lefoglalt repülőjegyek és szállások, a megkötött biztosítások, valamint szükség esetén a privát idegenvezetés önmagában is nagyobb szervezést igényelnek az ilyen utak szervezésére specializálódott utazási irodáknak.

Utazás egzotikus utak tengerpart / hajóút / luxus utazás / mediterrán utazás / nyaralás / repülőjegy / utazási iroda /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.