OMK

A padlók és legkülönbözőbb járófelületek nem kizárólag az ipari tevékenységet végző cégek és kereskedelmi vállalatok leginkább igénybe vett felületei, hiszen lakásunkban és háztartásunkban is fokozott igénybevételnek van kitéve. Kiemelten fontos tehát, hogy ne csak megfelelő műszaki és statikai igényeknek feleljen meg, de esztétikai szempontból is elégítse ki elvárásainkat.

padlo

A hazai kivitelező cégek által felhasznált műgyanta alapú padlók a fentiek figyelembevételével mindenben megfelelnek lakóterünk padlózatának burkolásához. Közhelynek tűnhet, de a dekor műgyanta burkolatokban mindenki megtalálhatja azt, amit a padlóburkolatok sokrétű világában mindig is keresett.
A dekor műgyanta burkolatok kivitelezését végző vállalkozások referenciái alapján bizony a bennük rejlő felületi és esztétikai kialakítások területén is kimeríthetetlen variációkat rejtenek. A képes műgyanta padlóburkolatok sokszínű világa alapjaiban változtathatja meg a lakás stílusát, a lakberendezés ízlésvilágát. A képes műgyanta burkolatok segítségével megtervezhetjük szobáink padlózatának megjelenését saját elképzeléseink szerint. A műgyanta burkolat mindazok számára kézenfekvő megoldást jelentenek, akik akár a letisztultságot, akár az extrém vagy épp a rusztikus stílust kedvelik.

padlo2

A képes műgyanta padlóburkolatok kivitelezésére specializálódott cégek referenciájában megcsodálható szobahelyiségek, illetve fürdőszobák padlójának egyediségét, kétségtelenül a 3D-s design érzékelteti legjobban. Megjelenésükkel igazán nem mindennapi és rendkívül egyedülálló látványt nyújtanak. A ritka tengeri élőlényeket, változatos természeti szépségű geológiai képződményeket, esetleg extrém helyzetben lefotózott veszélyes állatokat ábrázoló háromdimenziós műgyanta padlófelületek lakossági felhasználása egyre mindennaposabbá válik. A képes műgyanta padlóburkolatokat rendszerint több réteg alkotta kép fedi, amelyek bár teljesen vízszintes és síkfelületet jelentenek, mégis a valóság érzetet, illetve a térbeliség látszatát keltik. A képes műgyanta burkolatok megvalósítása során tehát többféle eljárási mód, esztétikai elem és színkombináció segít megvalósítani egyedi elképzeléseinket. A technológia alkalmazását a műgyanta burkolatok kivitelezésére alakult cégek akár az újonnan készült, akár a felújítás alatt álló padlózatokon is alkalmazni tudják.
A belsőépítészetnek abban a világában, ahol a padlófűtés egyre inkább elterjed a műgyanta burkolatok különös létjogosultságot élveznek. Minimális néhány milliméteres vastagságukkal a képes műgyanta burkolatok tökéletesen vezetik a hőt, ezzel együtt rendkívül nagy szilárdság és kopásállóság jellemzi őket. A képes műgyanta burkolatok a fürdőszobák mellett tökéletesen ideálisak mellékhelyiségek, konyhák és étkezők padlóinak burkolására. Alkalmazásukat tekintve nemcsak egyedi stílusuk miatt váltak népszerűvé, de gyorsan, könnyedén tisztítható és higiénikus tulajdonságuk miatt is.

Otthon design / lakberendezés / műgyanta falburkolat / műgyanta padlóburkolat /

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.