OMK

A könnyen elkészíthető csillámtetoválás nem csak a kisebb szettekkel hódít, de a klasszikus arcfestés és hennafestés mellett ma már szinte minden otthoni gyermekzsúron, vagy nagyobb rendezvényen is van lehetőségünk csillámos tetoválásokat készíttetni.
Napjainkban az otthoni, születésnapi zsúrokon is nagy teret kapott magának e testfestési forma. Sokszor, a gyermekek már a születésnapi meghívójukat is csillámtetoválással díszítik. A születésnapi kisebb bulikon, a résztvevő gyermekek is szívesen díszítik magukat csillámtetoválással, gyakran a zsúr ideje alatt készíthetnek egyen tetoválásokat, de nem ritkán a házigazdák komplett csillámtetoválás szettekkel készülnek, így mindenki saját elképzelése szerint festheti magára a kívánt mintákat.
A nagyobb rendezvényeken sincs hiány a csillámtetoválás adta lehetőségekből, manapság szinte nincs olyan rendezvény, ahol ne találkozhatnánk testdíszítőkkel, testfestőkkel, csillámtetoválókkal.

Az ilyen jellegű rendezvényeken, a csillámtetoválást készítők általában üzleti szettekkel dolgoznak, ezért széles választékuknak köszönhetően a gyermekeknek bármilyen kívánságát teljesíteni tudják, akár konkrét, elképzelt szín és minta esetében is.

Hasonló a helyzet a különböző fesztiválokon is, legyen szó zenei-, vagy művészeti fesztiválokról, ahol a felnőttek is csináltathatnak mintákat, motívumokat, ékszereket helyettesítő gyönyörű képeket.

Csillámtetoválás

Csillámtetoválás

Amennyiben valaki a saját rendezvényére szeretne csillámtetoválókat rendelni, annak sincsen nehéz dolga, hiszen pár perc alatt lehet találni olyan testfestőket, akik kifejezetten erre specializálódtak.
Csillámtetoválás nélkül már nehéz elképzelni egy gyermekeknek szervezett bulit, rendezvényt, vagy zsúrt is, de emellett még nyaralás alatt, strandon, főbb turisztikai városok sétáló utcáin is készíttethetünk apróbb, vagy nagyobb mintákat is.

Játék

Comments

Be the first to write a comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.